Terima Kasih Telah Berkunjung Di vprojectmakers.com

Selasa, 24 April 2012

Tatarucingan yukkk....!!!

Iklan

Tatarucingan yukkk....!!!
  • 1. Make baju bodas lain dokter, make topi hejo lain tentara ?
  • 2. Hayam naon anu sukuna sarebu?
  • 3. Diubek diteangan, geus kapanggih dipiceun. Naon?
  • 4. Naon sababna lamun tumpak mobil sok nundutan?
  • 5. Sato naon anu teu bisaeun mundur?
  • 6. Bangku naon anu bisa didahar?
  • 7. Cing pangnyebutkeun 5 rupa ngaran bungbuahan anu sok didahar, sakali nyebut?
  • 8. Batu naon anu teu aya di cai?
  • 9. Oray naon anu teu bisaeun ngaleor?
  • 10. Jalma naon anu sukuna tilu panonna opat?
  • 11. Di luar koneng, di jero bodas, nu apaleun monyet?
  • 12. Hayam naon anu sukuna hiji?
  • 13. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik?
  • 14. Gajah tumpak beca, gede naonna?
  • 15. Baso dibalikkeun jadi naon?
  • 16. Awakna leutik pisan, sirahna gede pisan.?
  • 17. Nini-nini bongkok kumaha sarena?
  • 18. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan?
  • 19. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku?
  • 20. Naon sababna ban mobil tina karet?
  • 21. Sapi naon anu bau?
  • 22. Piring naon anu pangrame-ramena di Indonesia ?
  • 23. Naon bedana sarimie jeung nini-nini?
  • 24. Pribumi di luar ari semah di jero ?
  • 25. Dicabak beye, ditakol ngabelentrang?
  • 26. Diusapan, didengkakkeun, tuluy diasupkeun?
  • 27. Di luar hujan angina, di WC hujan naon?
  • 28. Hayamna bodas, naonna anu hideung?
  • 29. Buah naon anu dipikaresep ku lalaki?
  • 30. Jam naon anu bisa nembang?
Jawabanna: 

  • 1. Toge
  • 2. hayam goreng tepung
  • 3. duit
  • 4. kusabab tunduh we
  • 5. gajah kapentok tembok
  • 6. bangkuang
  • 7. rujak
  • 8. batu ginjal
  • 9. oray paeh
  • 10. aki2 pake kacamata, pke iteuk
  • 11. cau
  • 12. hayam jengke
  • 13. kareta api
  • 14. gede bohongna
  • 15. bahe
  • 16. paku payung
  • 17. peureum
  • 18. taluk
  • 19. manuk katincak
  • 20. lamun tina busa mah lain mobil
  • 21. sapiteng
  • 22. piringatan 17 agustus
  • 23. sarimie mah lamun di keueum ngembang, lamun nini2 mah dikeueum keriput
  • 24. hotel
  • 25. taluk
  • 26. tetes mata
  • 27. hujan caina
  • 28. taina
  • 29. buah dada…wkwkwkwk
  • 30. jamal mirdad 
 Diantosan komenna :-)

Terimakasih Atas Kunjungannya
Judul: Tatarucingan yukkk....!!!
Ditulis oleh virman nugraha
Rating Blog 5 dari 5
Item Reviewed: Tatarucingan yukkk....!!!
Semoga artikel Tatarucingan yukkk....!!! ini bermanfaat bagi saudara. Silahkan membaca artikel kami yang lain.
Iklan

Artikel Terkait

0 komentar:

Posting Komentar

 
Copyright © Vproject Makers
Designer : Virman Nugraha